• Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Feestpruiken!

Ruim assortiment carnavalspruiken voor alle themafeesten!

Ruim assortiment carnavalspruiken voor alle themafeesten!

Verkleedfeestjes zijn helemaal in! Bij een gelikt kostuum waarin je er helemaal cool uitziet, hoort natuurlijk ook een gave pruik die geheel in stijl is!

Koop een carnavalspruik voor je party!

Heb je een feestje met een bepaald thema op het programma staan? Bij ons vind je de juiste pruik! Of je nu op zoek bent naar een piraten pruik, een heksenpruik of het iconische kapsel van Marilyn Monroe, in ons assortiment vind je het allemaal!  Ook als je  op zoek bent naar een jaren 60 pruik of een pruik uit een andere periode kun je bij ons je slag slaan! Zoek eenvoudig op verschillende thema's en zie snel en overzichtelijk wat ons aanbod is, dat is nog eens makkelijk bestellen van jouw carnavalspruik!

 

Feestpruiken in alle kleuren!

Wil je weten hoe het voelt om blond te zijn? Schaf een blonde pruik aan en je weet eindelijk hoe dit voelt! Ook als je een keer zwart, rood of bruin haar wilt hebben kun je geschikte pruiken vinden in alle lengtes. Liever een kleur die wat minder natuurlijk is? Ga dan voor een neon roze pruik, een aqua blauwe of kies voor een opvallende Glow in the Dark pruik! Als je een themafeest hebt in een bepaalde kleur, dan is het makkelijk om op kleur te zoeken. Je hebt dan direct een overzicht van alle pruiken in een bepaalde kleur, superhandig!

 

Ook een uitgebreid assortiment herenpruiken!

Naast dat we een ruim assortiment voor dames hebben, verkopen we ook diverse herenpruiken! Denk aan een stoere Tarzan pruik, een foute New kids pruik of een echte Beatles pruik die je regelrecht terug naar de jaren 60 brengt. Bekijk ons ruime assortiment herenpruiken, je vindt vast wat je zoekt.

 

Ga voor een enge look met een griezelpruik of heksenpruik

Voor een Halloween party of een ander griezelfeestje gaat het om een zo eng mogelijke look! Een pruik kan hier ook aan bijdragen. Ga voor een zwarte lange heksenpruik of kies voor een paarse vampier pruik. Ga je als horror clown, dan maakt een pruik je kostuum nog enger! We hebben ook diverse clownspruiken in het assortiment in verschillende kleuren en afmetingen!

 

Zet een grote afro pruik op voor een party!

Een grote afro pruik doet het altijd goed op feestjes. Vrienden zullen je in eerste instantie niet herkennen, hilariteit alom! Ga voor een zwarte, bruine, of kies een andere gekke kleur zoals roze of groen! De perfecte pruik voor ieder discofeestje, met een mooi kostuum erbij zul je de ster van de dansvloer zijn!

 

Je carnavalspruik snel in huis bij 123Feestpruiken.nl!

Kies de feestpruik die jij nodig hebt uit ons ruime assortiment, de verschillende categorieën en zoekopties maken het vinden van de juiste pruik heel eenvoudig! Bestel de pruik van je keuze vandaag nog! Wanneer je voor 21:00 je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heb je deze de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag al genieten van je pruik? Kies dan voor Sameday delivery.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.