• Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Feestpruiken!
Klantenservice
1 Contactinformatie
1.1
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00u tot 12.00u & 13.30u tot 17.00u
Telefoonnummer: 0228-324023

U kunt ons ook via email bereiken. Wij streven ernaar om dezelfde dag te beantwoorden.
Emailadres: info@123feestpruiken.nl. Ook kunt u het contactformulier hiernaast gebruiken om ons te bereiken.
2 Betaalinformatie
2.1
Er zijn vele mogelijkheden om een betaling te verrichten. Zo kunt u ondermeer kiezen uit ons uitgebreide aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden. Hieronder treft u het overzicht aan:
iDEAL, PayPal, Bankoverboeking, INCASSO, Visa, MasterCard, Maestro, het Belgische Mister Cash, het Duitse Giropay, DIRECTebanking en betaling onder rembours bij aflevering.

Hieronder de betaalinformatie indien u kiest voor een bankoverboeking: 

Voorbetaling kan naar het volgende rekeningnummer: 121223124 (Rabobank), t.n.v. 123feestpruiken.nl en o.v.v. uw ordernummer.Zodra de betaling in goede orde is ontvangen, zal de order verzendklaar worden gemaakt.

IBAN nummer: NL25RABO0121223124
BIC code: RABONL2U
3 Verzenden | Retourneren
3.1

1. VERZENDEN

1.1 Verzendkosten
Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
Brievenbuspost - €3,50
Pakketpost - €4,95 (gratis vanaf €75)

Belgie & Duitsland
Standaard EU-Pack - €6,95 (gratis vanaf €100)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.

1.2. Levertijden

Standaard PostNL levering (NL & BE)
-Maandag t/m vrijdag: vóór 12.00u besteld = volgende dag in huis*
-Zaterdag: vóór 12.00u besteld = maandag in huis*
 
*In bijna alle gevallen levert PostNL de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk. 
 

Spoedlevering NL (waddeneilanden uitgesloten)
-Ma t/m Vr: voor 12.00u besteld = ‘s avonds tussen 17.00u en 22.00u in huis!

U kunt de gewenste verzendmethode selecteren bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen.

*In bijna alle gevallen levert Fadello de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk.  


1.3. Pakjegemak

Bent u overdag niet thuis of vind u het handiger om de bestelling af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij u in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels. Ook kunt u kiezen voor avondbezorging of extra vroege bezorging op de dag!

De voordelen van PakjeGemak op een rij:
-U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van de bestelling.
-U kiest zelf op welke locatie u het pakket wilt afhalen.
-Er zijn ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland.
-Avondbezorging en extra vroege bezorging mogelijk.  2. RETOURNEREN

Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze retourneren (met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies) naar het volgende adres:
 
Retouren 123feestpruiken.nl
Kruitmolen 15e (let op: géén afhaaladres)
1601 MC Enkhuizen

Gelieve bij het retourpakket een bericht toe te voegen waarop uw naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld.

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst worden geannuleerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.


3. RUILEN
Indien u een nieuwe maat/artikel wenst te ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Voor de geretourneerde artikelen wordt het te verrekenen bedrag na controle automatisch terug gestort op uw rekeningnummer. Voor de afhandeling is dit de snelste en meest overzichtelijke methode. Retourneren en opnieuw bestellen zijn twee afzonderlijke procedures in ons systeem.

4 Herroepingsrecht
4.1
Bij levering van producten:
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »