• Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Feestpruiken!
Klantenservice
1 Contactinformatie
1.1 -

Contactinformatie
Telefoon: +31228-213345 (ma t/m za 09.00 - 17.00)
E-mail: [email protected]
Chat: stel uw vraag en ontvang direct antwoord als we online zijn

Adres Magazijn
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

2 Betaalinformatie
2.1 -

Er zijn vele mogelijkheden om een betaling te verrichten.Hieronder treft u het overzicht aan: 

-iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash/Bancontact, Belfius, KBC, ING Homepay, Giropay, DIRECTebanking, American Express en betaling onder rembours bij aflevering.
 
Bankoverboeking:
Even geen mogelijkheid direct via Ideal te betalen? Een bestelling plaatsen namens je werkgever waarbij je graag eerst de factuur ontvangt? Of gewoonweg liever op een ander geschikt moment de betaling willen voldoen? Kies dan voor een bankoverboeking. Zie hieronder onze betaalinformatie:

Ten name van: 123feestpruiken.nl
IBAN: NL25 RABO 0121 2231 24
BIC: RABONL2U
Bank: RABOBANK

Vermeld bij de betaling svp uw ordernummer. Houdt er rekening me dat een bankoverboeking 1-2 werkdagen verwerkingstijd nodig heeft. We versturen de bestelling direct na ontvangst van de betaling. Svp de betaling binnen 7 dagen voltooien, hierna wordt een niet afgeronde order automatisch geannuleerd (dit om ons voorraadniveau up-to-date te houden).

3 Verzenden | Retourneren
3.1 -

A) VERZENDEN

Verzendkosten

Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
-Brievenbuspost - €4,95
-Pakketpost - €4,95 (gratis vanaf €50)
-Vandaag bezorgd - €6,95 (€2,95 vanaf €50)

Belgie & Duitsland
Standaard EU-Pack - €5,95 (gratis vanaf €50)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.


B) LEVERTIJDEN

Standaard PostNL levering (NL & BE)*
-Ma t/m Vr vóór 16.00u besteld = Morgen in huis!
-Zaterdag: vóór 20.00u besteld = maandag in huis
-Zaterdag na 20:00u besteld = Dinsdag bezorgd

 
*In bijna alle gevallen levert PostNL de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk. Spoedlevering NL (waddeneilanden uitgesloten)

-Ma t/m vr: voor 11.00u besteld = ‘s avonds tussen 17.00u en 22.00u in huis!

U kunt de gewenste verzendmethode selecteren bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen.

*In bijna alle gevallen levert Trunkers de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk.  


C) PAKJEGEMAK
Bent u overdag niet thuis of vind u het handiger om de bestelling af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij u in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels. Ook kunt u kiezen voor avondbezorging

De voordelen van PakjeGemak op een rij:
-U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van de bestelling.

-U kiest zelf op welke locatie u het pakket wilt afhalen.
-Er zijn ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland.
-Avondbezorging mogelijk.


D) RETOURNEREN
Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze retourneren (met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies) naar het volgende adres:
 
Retouren 123feestpruiken.nl
Het Witte Hert 20 (let op: géén afhaaladres)
1601 MC Enkhuizen

Gelieve bij het retourpakket een bericht toe te voegen waarop uw naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld.

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 30 kalenderdagen na ontvangst worden geannuleerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.


E) RUILEN
Indien u een nieuwe maat/artikel wenst te ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Voor de geretourneerde artikelen wordt het te verrekenen bedrag na controle automatisch terug gestort op uw rekeningnummer. Voor de afhandeling is dit de snelste en meest overzichtelijke methode. Retourneren en opnieuw bestellen zijn twee afzonderlijke procedures in ons systeem.

4 Herroepingsrecht
4.1
Bij levering van producten:
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.