• Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Feestpruiken!

Retourneren & Ruilen

1) RETOURNEREN

Retourneren van artikelen is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Het retouradres is:
 
Retouren 123feestpruiken.nl
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

Graag bij het retourpakket even een notitie toe voegen waarop je naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld. Na terugkomst en controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Indien je onverhoopt een defect/verkeerd product hebt ontvangen, dien je dit z.s.m. aan ons kenbaar te maken. Graag onze instructies vervolgens even afwachten en het artikel nog niet retourneren (wellicht is dit namelijk niet nodig!).

Let op: Na 30 dagen is het niet meer mogelijk om artikelen te retourneren. Ook kunnen onderstaande artikelen niet worden geretourneerd (om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken):

-Pruiken, Baarden, Snorren, Panty's, Kousen, Sokken, Oorbellen, Tattoo Sleeves
-Gebruikte of gedragen artikelen (passen is wel toegestaan)


2) RUILEN

Retourneer je product(en) op de bovenstaande wijze. Je kunt ondertussen een nieuwe bestelling plaatsen van je nieuwe gewenste product(en) en deze zal op de door jouw gekozen dag worden bezorgd.

Na ontvangst van je retour storten wij het bedrag hiervan terug op je rekening.